korunk mmg cool gile kalo korunk click ni =)

Monday, 12 November 2012

Segmen:Jom TIngkatkan Follower Sampai Puas

Assalamualaikum korang...

Hamba kembali lagi untuk hari ini....

Ni pertama kali admin join segmen mcm ni...Disebabkan admin dikira newbie dan follower pon tk ramai lagi, why not kita cuba....

Bilangan follower setakat hari ini : 8 org

Harap2 dengan segmen ni...ramaila rakan baru...amin

Chooppp!!kalo korunk nak join jugak, klik jek dkt gamba tu...meh kite sesame cube k


15 comments:

Mohd Noor Shawal said...

Thanks join.. Jom BW peserta lain.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama sambil follow http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Kathy Rbain said...

follower 15 :)

FaTiMah aZ-zArAh said...

salam ziarah..
dari segmen yang sama,,

http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

azifah yazid said...

singgah sini....

Maya said...

dtg dari segmen yng sama. meh la jnguk blog maya sekali ;)

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Jiha Omar said...

Salam,

Sy dr segment yg sama. Jom ke blog sy plak. :-)

http://sofiesyacollection.blogspot.com/2012/11/jom-tingkatkan-followers-sampai-puas.html

EyRrA ZeRrA said...

haiiii
eyrra dah follow dekat sini..
follow blog eyrra balik tau...
thanks...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

HaNa KewChiK said...

done follow you back !!

im follower 26 ;D

beloGIsam said...

lobang sama

nunnaly said...

Salam. Sy dtg dr segmen sama. Jom singgah belog saya kerana ada mega-giveaway sedang berlangsung. :)

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Insyirah said...

insyirah datang dari segmen yang sama
insyirah dah follow..
jemputlah follow balik :)

http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Ct Noraishah said...

follow me back!

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Mar Maria said...

Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

JOM FOLLOW SAYA...

Cikira said...

done follow..
singgah la sini ye TQ :)

http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html